Завршната конференција на проектот „Мрежа од граѓански организации за ефикасно активно учество“, ќе се одржи во петок, 19 јуни 2015 година во хотел Арка во Скопје, со почеток во 9:30 часот.

Проектот се спроведува од страна на Фондацијата Метаморфозис, во партнерство со Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), а е финансиран со помош од Европската унија преку програмата „Поддршка за зајакнување, одржливост и развој на активно граѓанско општество“.

За да се пријавите за учество на конференцијата, пополнете го следниот формулар.

Агендата за настанот е достапна за преземање на следниот линк.

За дополнителни прашања и информации слободно контактирајте не.

Лице за контакт:

Адријана Селмани

Проектен асистент

мејл: adrijana@metamorphosis.org.mk

телефон: 02/ 3109 325

http://akcija.mk/wp-content/uploads/2015/06/-22682D2D35B2D3FA7E8CD0D0B1D5F27070768D6F5A5F4F19D7-pimgpsh_fullsize_distr.jpghttp://akcija.mk/wp-content/uploads/2015/06/-22682D2D35B2D3FA7E8CD0D0B1D5F27070768D6F5A5F4F19D7-pimgpsh_fullsize_distr-300x300.jpgAdrijana SelmaniВестиНастани
Завршната конференција на проектот „Мрежа од граѓански организации за ефикасно активно учество“, ќе се одржи во петок, 19 јуни 2015 година во хотел Арка во Скопје, со почеток во 9:30 часот. Проектот се спроведува од страна на Фондацијата Метаморфозис, во партнерство со Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), а е...