На 28 Мај 2015 год. со почеток во 11:00 часот во просториите на хотел Оаза во Штип, Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип во склоп на проектот „Мрежа од организации за ефикасно активно учество“, кој се спроведува од Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Македонскиот ентар за европско образование (МЦЕО), со финансиска помош од Европската унија преку програмата „Поддршка за зајакнување, одржливост и развој на активно граѓанско општество“, организира јавен настан на кој ќе го промовира проектот “И паркингот е животен стандард.“ На овој настан ќе присуствуваат граѓанските организации кои се дел од мрежата, како и поканети се сите организации кои сакаат да дознаат повеќе во врска со проектот “И паркингот е животен стандард.“

Сите организации кои сакаат да присуствуваат на овој настан ќе имаат можност да станат дел од оваа мрежа со само потпишување на декларацијата на „Мрежа од граѓански организации за ефикасно активно учество“.

http://akcija.mk/wp-content/uploads/2015/05/frlz.pnghttp://akcija.mk/wp-content/uploads/2015/05/frlz-300x300.pngAdrijana SelmaniВестиНастани
На 28 Мај 2015 год. со почеток во 11:00 часот во просториите на хотел Оаза во Штип, Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип во склоп на проектот „Мрежа од организации за ефикасно активно учество“, кој се спроведува од Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Македонскиот ентар за европско образование...