Вести

Промотивен настан на проектот „Општина Струмица – отчетна, партиципативна и транспарентна општина по мерка на граѓаните”

Здружението „НОВУС “ во рамки на „Мрежата од граѓански организации за ефикасно активно учество“, започна со имплементација на проектот...